29 Nisan 2014 Salı

Gratis WetnWild Fiyatları 2

Merhaba;

Önceki yazımda Wet&Wild markası satışa çıkar çıkmaz ürünleri ve fiyatlarını fotoğraflamış ve size bilgi vermek için bir yazı hazırlamıştım. Bugün yine soluğu Gratis'in Bakırköy Carousel şubesinde aldım ve eksik kalan fotoğrafları tamamladım. Fakat eğer önceki yazıma ekleseydim çok uzun olacaktı; bu nedenle sizi sıkmamak adına bu konudaki yazımı ikiye ayırdım. Umarım bu şekilde sizi sıkmamış olurum. :)
Ayrıca bugün mağazada başka bir satış elemanı arkadaş vardı ve bir önceki arkadaştan daha bilgiliydi. Sağolsun ürünler hakkında bilgilerini benimle paylaştı e tabi ben de sizlerle paylaşmak için buradayım :) Şimdi isterseniz eksik olan fotoğrafları ve genel anlamıyla bir video ile fiyatları incelemeye devam edelim :)

GRATIS WET&WILD FİYATLARI

GRATIS WETnWILD FİYATLARI

 MASKARA FİYATLARI 
Mega Lenght : 12,90
XXL Lash : 16,25
Mega Impact : 16,25
Mega Volume : 12,90
Mega Protein : 10,25
Mega Clear Kaş ve Göz Kalemi : 9,90

COLOR IKON DUDAK KALEMLERİ : 5,50
IDOL EYES KREM GÖZ KALEMİ : 9,75


GRATIS WET&WILD FİYATLARI

 Wild Shine Oje : 3,50 => Canlı renkler; FORMALDEHİT ve TOLUEN içermez. 
(Üsttekiler neon renklerle; alttakiler parlaklıkları ile iddialı.)

WetnWild Gratis'te
 Altta görülen oje; FAST DRY : 8,50 => 60 saniyede kuruduğunu iddia ediyor.

WetnWild Gratis'te

Mega Last Likit Ruj :14,50 => 8 saat boyunca yoğun renk ve parlaklık.
Mega Slicks Ruj : 12,90 => Etkili, besleyici, zengin formül, solmayan hafif renk.
Mega Last Ruj : 9,75 => 8 saat boyunca yoğun renk ve parlaklık(Mac rujlara muadil gösteriliyor).

WetnWild Gratis'te

Silk Finish Ruj : 6,50 => Form verici renk, ince - orta kontür. 
(Çalışan arkadaş; bu rujun,dudakta ağırlık yapmayan ve rahatsız etmeyen formüle sahip olduğunu söyledi.)

Bu son fotoğrafımızla Wet&Wild standını ve fiyatlarını tamamlamış olduk :) Bu arada satış elemanından aldığım bilgiye göre bu fiyatlar böyle uygun olarak kalmayabilirmiş. Hatta The Balm markası Gratis'e ilk geldiğinde; ürün fiyatları Wet&Wild kadar olmasa da oldukça uygunmuş fakat ithal marka olduğundan, döviz kurlarındaki artışla doğru orantılı olarak, bir günde bu markanın ürün fiyatlarında 10 -20 lira civarında artış olmuş. Wet&Wild Türkiye'ye yeni geldiğinden ve bu firma, markasını tanıtmak amacıyla fiyatları bu kadar düşük tutmuş.. Yani tipik bir reklam ve pazarlama stratejisi. Tabii bunlar teoriler ama bana göre de teorinin çürütülmesi düşük bir ihtimal. Yanılmayı umut ediyorum.

Dönelim konumuza :) Wet&Wild standını, ürünleri ve ürün fiyatlarını genel anlamda  kabataslak görebilmeniz için standı sizler için videoya çektim .. 
Bu arada belirtmeliyim ki amacım yalnızca sizlere bilgi vermek ve ürünlerle, ürün fiyatları konusunda bilgilendirmek..  Ayrıca video yüklendiğinde görüntü kalitesi fena bozulmuş; bunun için çok üzgünüm :( ve yayınladıktan sonra videonun görünmediğini fark ettim o nedenle aynı videoyu her ihtimale karşı iki kez ekliyorum.


Ve umuyorum ki en kısa zamanda tüm Gratis'lere bu marka gelir ve hepiniz kavuşursunuz.. Yarından itibaren Türkiye çapında hangi şubelerde var veya olacak; bu konuya değiniyor olacağım ve yeterli, net ve kesin bilgiye ulaşabilirsem bununla ilgili bir yazı ile burada sizlerle olabilirim :)

Bu video ile zor olsa da (!) Wet&Wild standına ve sizlere veda ediyorum.. Ben Gratis'e gidegele artık maaş bağlasalar keşke haha :D Araştırmacı gazeteci veya savaş muhabiri gibi hissettim kendimi :)) Yeni haberler, yeni bilgiler ve bakıma dair her şeyle karşınızda olmaya devam edeceğim..

WET&WILD SATILAN GRATİS ŞUBELERİ (30.04.2014 Güncelleme)
 
Sevgili arkadaşlar; Gratis herhangi bir açıklama yapmadı, mail attım fakat henüz cevap gelmedi ama son birkaç gündür aldığım bilgilere ve İstanbul Bakırköy tüm şubelerini gezerek şimdilik edindiğim bilgilere göre;
İstanbul : Cevahir AVM çok soruldu fakat şu anda satış yok
Bakırköy : Carousel'de satışta; İstanbul Caddesi, İncirli Caddesi, Capacity şubelerinde stand var fakat henüz satış yok (Standlar kapalı)
İzmir : 5 veya 8 Mayıs'ta satışa çıkacak.
Bursa : Carrefour AVM (01.05.2014 Gratis Açıldı) Stand var ürün de gelecek :)

 Bakırköy dışındaki bilgiler kesin olmamakla birlikte haber aldığımda buraya güncelleme olarak yazıyor olacağım. Takipte kalın ;)

<3 HEPİNİZİ ÇOK SEVDİĞİMİ UNUTMAYIN; <3
(: MUTLU HAFTALAR :)

Not: Blogda bulunan hiçbir fotoğraf ve hiçbir yazı blog sahibinden izinsiz paylaşılamaz. Ancak bu bloğun bağlantısını kendi bloğunuzda verebilirsiniz. Teşekkürler..

17 yorum:

  1. çok güncel bir paylaşım olmuş.nasıl diyorlar şimdi 10 numara 5 yıldız :)

    YanıtlaSil
  2. Markanın Ankara'ya bir an önce gelmesini beklerken yazınla merağımızı gidermiş olduk.Eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Yararım dokunabildiyse ne mutlu bana :)
      Umuyorum ki en kısa zamanda tüm Gratis'lere gelir..
      Sevgiler <3

      Sil
  3. Ah keske benim yakinlarimdada satilsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin bulunduğunuz yer neresi? Eğer haber alabilirsem gelip gelmeyeceğini size bildirmem açısından soruyorum :)
      Sevgiler <3

      Sil
  4. Ağlamak istiyorummm harika bir paylaşım ellerine emeğine sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Keşke imkanım olsa da bu markanın gelmediği şehirlere koli koli göndersem :) <3

      Sil
  5. 2.5 dolarlık palet 15 liraa bumu düşük fiyat :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'deki ithal kozmetik fiyatlarını ve bu markanın ününü düşünürsek bence iyi denilebilir :) Evet yurt dışında çok daha uygun ama zaten o fiyata Türkiye'de satılsa büyük şok yaratırdı.. Bence buna şükür :)

      Sil
  6. koşa koşa gittim ama yoktu çalışanlarında bilgisi yok istanbul distiribitörü vıdıvıdıvıdı yani o nezaman uygun görürse bakıcaz artık fiyat olarak en azından instagram satıcılarından daha insaflı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman gittin canım? Carousel'e mi gittin? Satış elemanları pek bilmiyor ben öğrendim artık :D yarın veya cuma mal sevkiyatı olacak Bakırköy için.. Muhtemelen kapalı standlar açılacak ve Carousel'deki ürünler yenilenmiş olacak :) Bakırköy Gratis Wet&Wild muhabiri gururla sunar hihi :)))

      Sil
    2. canım ben adanada oturuyorum :)

      Sil
  7. İzmir e gelsin bi an önce :( müşteri hizmetleri 5-6 mayıs gibi geleceğini söyledi. Gittiğim şubelerde stand bile göremedim. Sanırım her şubede olmayacak ya da henüz standlar kurulmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün Gratis'lerde stand yok; yani hepsine gelmeyecek diye biliyorum ama İzmir'e gelecek diye duydum :) İnşallah en kısa zamanda gelir <3

      Sil
    2. Umarım :)

      Sil
  8. istanbul şirinevler şubesinde de wet and wild standı var

    YanıtlaSil

Yorum Yazmak İster Misin? :))